Kapcsolat

CC Caffe Club Kft.

1119 Budapest, Fehérvári út 120.

Mobil: 06 70 772 7577

E-Mail: cccaffeclub@gmail.com


Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9,00-13,00; 14,00-18,00.

Szombat: 9,00 - 13,00.

Jura Impressa F8 TFT (Piano Black) kávégép

Jura Impressa F8 TFT (Piano Black) kávégép
Jura Impressa F8 TFT (Piano Black) kávégép
Jura Impressa F8 TFT (Piano Black) kávégép
Értékelés:

Cikkszám: cc-281

Jura Impressa F8 TFT (Piano Black) kávégép

Gyors és sokoldalú

Az IMPRESSA F8 modern és innovatív koncepciója jól példázza a Jura egyértelmű döntését, hogy az alacso-nyabb árkategóriájú készülékeknél is meghonosítsa a premium kate-góriában immár alapkövetelménynek számító kiemelkedő fejlesztéseit. Az F-sorozat új csúcskészüléke 2014-ben ennek megfelelően már TFT-kijelzővel rendelkezik. 

Termékek széles választéka

Annak, aki szereti a jó minőségű kávét, az olaszos Espressót, a karakteres Ristrettót, de néha megkostólna egy ínycsiklandó Cappuccinot is, az IMPRESSA F8 a legjobb választás. A készülék a modern technológia vívmányait használja fel annak érdekében, hogy a csészébe a lehető legjobb minőségű kávé kerüljön. A beállított optimális körülmények között a JURA készülékek főzőegysége a kávé mennyiségétől függetlenül képes a legkiválóbb aroma elérésére. A főzőegység kapacitása 5 és 16 gramm között van, így akár két Espressót is lefőzhetünk egyszerre, az aroma módosulása nélkül. A maximális ízélmény elérése érdekében a termékeket teljesen saját ízlésünkhöz igazíthatjuk.

 

Aroma+ őrlőfej, dupla sebességgel

A JURA mérnökei a közelmúltban jelentős technikai bravúrt értek el. Az őrlési folyamat tökéletesítése során jelentősen megnövelték az őrlőfejek hatékonyságát, minek eredményeként az őrlési idő a korábbi felére csökkenthető. A kávészerető közösség nagy örömére a JURA készülékei immáron fele annyi idő alatt képesek a tökéletes és tiszta aroma elérésére, és mindezt jóval csendesebben. Az őrölt kávé befogadó rész további kávékülönlegességek kipróbálását teszi lehetővé, de ezen keresztül főzhetjük le a koffeinmentes kávét is.

 

Energiahatékonyság és készenlét egy szempillantás alatt

 A kifinomult kávékedvelők számára a készülék legpraktikusabb tulajdonsága, hogy egyesíti a technológiai precizitást a sebességgel. Az új, továbbfejlesztett gyorskazánnak köszönhetően, amely minden bizonnyal új mércét állít fel a kávéfőző gépek között, a készülék másodpercek alatt fűt fel 0 °C-ról 60°C-ig, majd éri el a beállított hőmérsékletet. Miközben jól kialakított energiapolitikájának, és szigorú gyártási alapelveinek hála, az energiafogyasztása is páratlan. 

 

Magasságában állítható kávé- és tejkifolyó

A fejlesztésnek köszönhetően a forró víz vételezés és a habosítás már a magasabb poharaknál sem akadály, így akár az otthon készített forró csokoládét is megkoronázhatjuk egy tökéletes tejhab réteggel. Az ilyen apró részletek épp úgy fontos elemei egy minőségi automata kávéfőzőgépnek, mint az innovatív Cappuccino-rendszer, amelynek segítségével a tejes specialitások könnyen, a csésze elmozdítása nélkül készíthetőek el. Cappuccino készítésekor a csap megnyitásával először a légies és könnyed tejhab kerül a csészébe, amelyre aztán lefőzzük a kávét. A kávé- és tejkifolyó rendszer is akadásmentesen, magasságában állítható. 

 

Jura kulcstechnológiák (azaz minden Jura kávégép-típus ismérvei):

- Több fokozatú Aroma+ rozsdamentes acél örlőfej

- Beállítható örlési finomság a különböző pörkölésű kávékhoz

- Kiválasztható örlemény mennyiség, akár 5-16 gramm kávé felhasználásával

- CLARIS plusz vízkő- és baktériumszűrő rendszer. 100%-ban természetes, aktív szénszűrő rendszer

- I.P.B.A.S.© (Intelligent Pre Brew Aroma System) Intelligens előáztatási rendszerMagas, 15 bar nyomású kompresszor

- Thermoblock rendszer, amely mindig az aktuális mennyiségű vizet melegíti fel

- Professzionális tejhabkészítés. Tökéletes minőségű forró tejhab egy gombnyomásra

- Aktív kávébab-, víz-, zacctartályszint figyelés

- Egy gombnyomással indítható automata zsíroldó-, vízkőtelenítő-, és tisztitórendszerek

- ESM© (Energy Save Mode) Energiatakarékos üzemmód

- Rotary Switch© forgókapcsoló

- Connector System© Jura-szabvány csatlakozórendszer. Az eredeti Jura alkatrészek kompatibilisek minden Jura kávéfőzőgéppel

- Csésze-megvilágítás

- Magyar nyelvű színes TFT kijelző

Nettó ár: 311 024 Ft
Bruttó ár: 395 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!