Kapcsolat

CC Caffe Club Kft.

1119 Budapest, Etele út 32C.

Mobil: 06 70 772 7577

E-Mail: cccaffeclub@gmail.com


Nyitvatartás:


Hétfő: 9-15;

Kedd: 9-13;

Szerda: 9-15;

Csütörtök: 9-15;

Péntek: 9,00-17,00.

Szombat: ZÁRVA

A jó minőségű munkahelyi kávé 5 előnye

2020.07.27.

A jó minőségű munkahelyi kávé 5 előnye

Annak érdekében, hogy munka közben egy jó kávét ihassanak a munkatársak, nemcsak a kávébab gondos kiválasztása a fontos, hanem a megfelelő kávégép megléte is. Miért fontos, hogy ezt biztosítsuk a munkatársaknak?

A jó minőségű munkahelyi kávé 5 előnye - caffeclub.eu

Valószínűleg több különböző kávét kedvelő munkatársak dolgoznak együtt, ezért érdemes olyan kávégépet választani, mellyel képesek lesznek az eszpresszót és a hosszú kávét is elkészíteni, valamint szükség esetén tejhab is kerülhet a lattéba.

Egy automata darálós kávégép jó befektetés a munkahelyre, alább leírjuk, hogy pontosan milyen előnyökkel jár.

1. A minőségi kávé növeli a munkakedvet

Hazánk meglehetősen előkelő helyet foglal el a világ legnagyobb kávéfogyasztó országai között. Miért fontos, hogy a munkahelyünkön jó minőségű kávé legyen elérhető?

Mivel a legtöbb ember teljes munkaidőben dolgozik, ezért nem nehéz kiszámolni, hogy a kávéfogyasztás jelentős hányada a munkahelyen zajlik. A jó minőségű kávé kellemes érzéssel tölti el az alkalmazottakat, akik ezáltal jobb hangulatban, tehát hatékonyabban dolgoznak.

A kiváló kávékészítési megoldás növeli az alkalmazottak jóllétét a munkahelyen, ami nyilvánvalóan hatékonyabbá teszi őket. Ezért jó beruházás egy automata darálós kávégép.

2. A minőségi kávégép professzionális benyomást kelt

Egy munkahelyi automata darálós kávégép nem csak az alkalmazottaknak kedvez, hanem a cég PR-ját is pozitívan befolyásolja.

Gyakran fordulnak meg ügyfelei vagy vevői a cégnél? A jó minőségű, ízletes kávé professzionális benyomást kelt az üzleti életben. Ez a másik ok, amiért érdemes befektetni egy automata darálós kávégépbe.

3. A minőségi kávé egészséges

Mint azt már egy korábbi cikkben alaposan kifejtettük, a kávé számos egészségügyi előnnyel rendelkezik.

Az egészségügyi előnyök közül csak néhányat említünk meg. A kávéfogyasztók körében jobb a hangulat, továbbá élénkíti a szellemi frissességet, tehát könnyebben tanul meg az ember új dolgokat. A szellemi frissességhez tartozik, hogy az embernek javul a reakcióideje.

Ez korántsem a teljes lista, ám olyan előnyöket írtunk le nagy vonalakban, melyek egyértelműen javítják a munkahelyi teljesítményt.

4. A kávé növeli a hatékonyságot

Azt a tényt, hogy a kávé növeli a hatékonyságot, ma már szinte mindenki tudja. Most azonban arról ejtünk néhány szót, hogy az automata darálós kávégép munkahelyi használata hogyan növeli a hatékonyságot.

2018-ban egy olasz magazinban napvilágot látott egy cikk, mely arra vonatkozott, hogy mennyi időt töltünk évente a kávéra való várakozással. Az eredmény nagyon meglepő volt.

Akár a hagyományos kávéfőzőt vesszük figyelembe, akár a gyorsan oldódó kávét, melyhez vízforralót használunk, a kiszámított időmennyiség évente 12 órára és 40 percre rúg személyenként. Ennyi időt töltünk azzal, hogy várunk a kávénkra. Ez a számadat nyilvánvalóan jóval magasabb, ha a munkahelyi büfében állunk sorba a kávénkért.

Valójában évente majdnem két teljes munkanapot töltenek a munkatársak azzal, hogy várnak a kávéjukra, holott ezt az időt hatékonyabban is eltölthetnék.

Egy professzionális automata darálós kávégép esetében a gép másodpercek alatt megőrli és elkészíti a kávét. Szinte nincs is várakozási idő. Bárki kiszámolhatja, hogy munkatársanként a két munkanap megspórolása évente mennyi plusz bevételt jelent. Ezért jó befektetés egy automata darálós kávégép a munkahelyre.

5. A társadalmi felelősségvállalás szempontjai

A CC Caffe Clubnál úgy gondoljuk, hogy a kávénak nemcsak jó ízűnek, hanem a társadalom és a környezet szempontjából is előnyösnek kell lennie.

Ezt könnyedén megtehetjük egy automata darálós kávégép segítségével, hiszen ezzel mellőzni tudjuk a környezetszennyező kapszulás kávét, valamint beszerezhetjük környezettudatosan a kávébabot.

Érdemes olyan professzionális kávémegoldásba befektetni, mely pozitívan hozzájárul a környezetvédelemhez és a társadalmi fejlődéshez, hiszen ez emeli a cég társadalmi felelősségvállalását.

A fentiekből világosan kitűnik, hogy számos előnye van annak, ha a munkahelyen befektetünk egy automata darálós kávégépbe. A CC Caffe Club munkatársai szívesen segítenek a kiválasztásban.

Mi hiszünk a fenntarthatóságban, a takarékosságban és az aromában gazdag kávéban.

A CC Caffe Club kávégép áruházban felújított, márkás automata darálós kávégépek állnak rendelkezésre széles választékban, rendkívül visszafogott áron.

vissza