Kapcsolat

CC Caffe Club Kft.

1119 Budapest, Etele út 32C.

Mobil: 06 70 772 7577

E-Mail: cccaffeclub@gmail.com


Nyitvatartás:


Hétfő: 9,00-17,00;

Kedd: 9,00-16,00;

Szerda: 9,00-17,00;

Csütörtök: 9,00-17,00;

Péntek: 9,00-15,00.

Szombat: ZÁRVA

Vasárnap: ZÁRVA

Kávégép szerviz

Kávégép szerviz - CC Caffe ClubAki szereti a kávét annak megfelelő kávégépre van szüksége. Aki pedig igazán szeret kávézni annak ez a mondat szinte felesleges volt, hiszen mindenki, aki úgy rajong a kávéért, mint mi, megpróbálja megtalálni a számára legmegfelelőbb kávégépet. Azonban sokszor nem elég kiválasztani a megfelelő kávégépet, kávégép szerviz is rendelkezésünkre kell hogy álljon, hiszen mindenki azt szeretné, hogy szeretett kávégépe, időtlen – időkig a család egyik örömforrása legyen. Persze most túloztunk kicsit, mivel csodát még mi sem tudunk tenni, annak ellenére, hogy kiemelkedő szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkezünk. Ami viszont biztos, hogyha minket választ a legjobb szakemberek kezébe helyezi kávégépe helyrehozatalát. Mondjuk miért!

Először is kávégép szerviz szolgáltatásunkat legtöbben azok veszik igénybe, akik nálunk vásárolták meg használt vagy új kávégépüket. Nem csak kávégép szerviz vagyunk, hanem árusítjuk is a kávégépeket. Ebben az írásunkban a kávégép szerviz szolgáltatásunkban szeretnénk eligazítani Önöket, de érdemes a vásárlástól bemutatnunk a folyamatot. Nagyon fontos számunkra, hogy szakértelemmel próbáljuk segíteni a választásában és döntésében, hogy a legmegfelelőbb kávégépet tudják kiválasztani. Kifaggatjuk az elképzeléseiről, milyen készüléket szeretne, mit tudjon a gép, milyen kapacitású legyen. Mivel nem csak magánszemélyeknek értékesítünk, fontos, hogy a megfelelő kapacitású kávégép kerüljön kiválasztásra, a felhasználásnak megfelelően. Vannak háztartási, félipari és ipari készülékeink is, tehát magánszemélytől a kisirodai közösségen keresztül a vendéglátó egységeket is ki tudjuk szolgálni bizonyos értelemben. (étterem, büfé, kocsma, közért, trafik, stb. ) . Igyekszünk mindenkire időt szánni, mindenkivel egyformán foglalkozni, akár vásárolni szeretne, akár tanácsra van szüksége, vagy épp egy készüléket szeretne kávégép szervizünkben javíttatni. A kiválasztott készüléket bemutatjuk működés közben, elmondjuk, hogyan kell használni, mire kell odafigyelni használat közben. Nagyon sok esetben adunk telefonos segítséget, ha nem boldogulnak egy kijelzett hibával, vagy a karbantartást nem tudják elvégezni, mert nem sikerül elindítani egy tisztító vagy vízkőtelenítő programot. Igyekszünk minden problémára megoldást találni.

Szintén fontos, hogy érdemes nálunk nézelődni, mert üzletünkben folyamatosan 250 - 300 darab kávégép és kávéfőző közül lehet kiválasztani a legmegfelelőbbet és mivel egyedi raktárkészlettel tudunk a kedves érdeklődők rendelkezésére állni, így nagy valószínűséggel nálunk találja meg a legjobb áron álmai kávégépét. Egyúttal a kávégéphez a megfelelő kávégép szerviz is rendelkezésére áll, ha a hosszú évek alatt, szüksége lenne szakértőkre, kávégépe javításához, karbantartásához. Az üzlet nem egy helyen van a szervizzel, mint a legtöbb helyen, ugyanakkor átvételi pont a szervizre leadni kívánt készüléknek.

Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk vásárlóknak egyértelmű választás vagyunk a kávégépek szervizelése kapcsán. Kávégép szerviz szolgáltatásunk készséggel és szakértelemmel áll kávégép szerviz, kávégép karbantartás kapcsán az érdeklődők rendelkezésére.

Nézze meg szervizelt és új kávéfőző termékeinket!